zamtech PHoToGRaPHY


My name: mohd zamri harun
My Fotopage: http://zamtech.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
EOS-DigitalRebel
Canon
Friends:
mohamud fouzi ahmad
Latest entry:SINGGAH SEBENTAR......
Hang apa habaq? Aku teringin nak jumpak hang, sungguh..... View this Fotopage entry
telepon aku.....
tosha photography
View this Fotopage latest entry
ahmad fauzi
Latest entry:JITRA - MELAKA - JAYBEE - n balek JITRA...
SALAM SEMUA... AMBOIII DAH LAMA XUPDATE KAT SINI.... Bersama abah along pekena mee kari di Bidor... View this Fotopage entry
selepas...
fotokahwin fotografi perkahwinan
Latest entry:Facebook Fotokahwin.com
www.facebook.com/fotokahwin jurufoto perkahwinan terengganu View this Fotopage entry
SYFARIS PHOTOGRAPHY
View this Fotopage latest entry
ayuez emri
Latest entry:Woman Walk Ping @ Langkawi
Date:8th- 10th April 2010 Venue: Langkawi Agenda: Woman Walk Ping ( Walk Hunt + Shopping), Kelab Wanita PROTON View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
Studio AN
Latest entry:BW..
Nem Suriati bersama pasangannya Muhamad Hatim. View this Fotopage entry
Rail keretapi
wirda rasid
Latest entry:salam aidilfitri
berkurun jugak tak buka FP ni.. so saje nk upload.. Selamat hari raya semua...(ade lg ke yg buka fp aku ni..mcm tade je.hahaha :P ) View this Fotopage entry
msaufi fathil
Latest entry:logo puteri
View this Fotopage entry
c r e a t i v e n a t u r e
Latest entry:Time to say..
Dah lama giler saya layan fotopages.. daripada nobody in photography.. until now.. saya jadik somebody... walaupun tak somebody sangat.. tapi saya rasa, saya boleh berbangga dengan apa yang saya perolehi.. So.. saya rasa.. its time to me to cabut already from fotopages.. and saya rasa memang dah ramai pun meninggalkan arena fotopages nih.. Bukan tak suka dengan fotopages.. tak baik korang.. sedangkan tempat jatuh lagikan dikenang.. ini kan pulak kan... hehehhee.. pahit manis.. senyum.. menangis saya... View this Fotopage entry
ajeezz othman
Latest entry:New website!
Sila berkunjung ke website baru. http://orientpix.blogspot.com Salam dari, ajeezzothman View this Fotopage entry
Firr Budi
Latest entry:Shahril & Olive Wedding : 01 Mac 2009
See more @ http://lensahijau.blogspot.com by firrbudi aka lensahijau View this Fotopage entry
arelan personal blog
Latest entry:Last Entry @ Fotopages
Salam.... Utk makluman para pelanggan/client2... Sebarang update dan karya2 saya tidak akan disiarkan lagi didalam fotopages ini,bagi yang ingin berurusan atau ingin membuat sebarang pertanyaan/tempahan/sebutharga,anda boleh terus emailkan ke arelan@ymail.com ,atau lebih memudahkan lagi sekiranya temujanji dibuat dan boleh melihat sendiri contoh-contoh album yang anda inginkan. . . Kini anda boleh terus ke http://arelanphotography.blogspot.com atau . . anda boleh terus ke website rasmi kami di w... View this Fotopage entry
scharewl concept
Latest entry:Rumah Baru
Kepada yang bertanya bilakah update-update terbaru aku, boleh http://www.scharewlconcept.com(kesini). Lebih berwarna-warni :P. View this Fotopage entry
muliyadi muhamad
Latest entry:no more update
blog ini tidak akan diupdate lagi demi menyahut seruan memboikot item2 yang berasal, menyumbang kepada ISRAEL yang seterusnya membawa kepada kekejaman yang dilakukan pada rakyat palestin. sila rujuk www.cgmulia.com/fotoblog untuk update. harap maklum. View this Fotopage entry
Under Tree
Latest entry:Buruh kanak-kanak
Sayu hati tatkala melihat sekujur tubuh yg kecil dan bermuka comel, terpaksa melakukan kerja seperti org dewasa... Pada usia sebegitu, mereka sepatutnya bersuka ria bermain dgn rakan2 sebaya, menikmati zaman kanak-kanak dgn sebaik-baiknya... Agar memori indah itu akan terkenang apabila mereka dewasa kelak... Tapi ini semua bukanlah kehendak mereka... apalah daya mereka utk mengubah keadaan ini... Mereka perlu mencari sesuap nasi utk meneruskan kehidupan... Namun, mereka tetap mempunyai impia... View this Fotopage entry
ayarx oren
Latest entry:berpindah
sila ker http://ayarx.com/blog View this Fotopage entry
fotografi perkahwinan by Saluddin Ismail
Latest entry:We are move it !!!
Please visit us at..... ArtCreative Photography Tel : 012.7588266 / 019.7628384 Galeri : http://www.flickr.com/artcreative Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com Web : http://www.artcreative.com.my Email : info@artcreative.com.my Professional Wedding Photographer Johor Bahru | Kuala Lumpur | Ipoh View this Fotopage entry
Eiman Aliff
Latest entry:Bersama eimanaliff jurufoto professional anda.......2009
Di tahun baru ini eimanaliff menyediakan pakej-pakej menarik untuk pasangan pengantin. Buat temujanji dan hadirkan diri untuk melihat sendiri fotofolio perkahwinan... ....................hangpa takkan frust punya............ ;-) Kunjungi G-15, Kompleks Dato' Kailan, Kepala Batas ..............................wow....! seronoknye..kahwen...... eimanaliff PROFESSIONAL PHOTOGRAPHER View this Fotopage entry
zulkifli che din
Latest entry:KAMARUL fADZLI & NURUL NADIA. CHAROK NAU
View this Fotopage entry
lens purple
Latest entry:edisi RAyE meLaKa
View this Fotopage entry
part abah
Shafirul Akmar Photography
telah berpindah ke http://www.shafirulakmar.com View this Fotopage entry
Hafizudin Mohd Safar personal fotopages
Latest entry:Mima & Ehsan | Jejawi, Perlis
Mohd Ihsan Afees Radzi & NurHamima Iswati Datuk Ishak ... sory folks. bz with something. just uploading this 1 piece of pix to let everyone knows that they are nither single not available hehe! Both were my junior at Derma Sekendery Skool. All the very besh wishes from me, old friends. harummanis@gmail.com 012-5389031 View this Fotopage entry
Ayu & Edment
romantis studio
Latest entry:moved to www.romantis-studio.com/blog
http://www.romantis-studio.com setelah mengambil kira beberapa perkara, blog ini akan berpindah ke: BLOG:RS ::blog romantis-studio ::pronounce as "blog(e)rs" please visit at http://www.romantis-studio.com/blog[/url] View this Fotopage entry
zam arjuna
Latest entry:??????
masih ku ingat rupenye username & paswed fotopages ni...sekian lama meninggalkn laman ni rupanya masih ada.Kepada anda yg membuka laman ni sila ke http://arjunarealfoto.blogspot.com atau facebook arjuna_alang@yahoo.com View this Fotopage entry
Syahrin Aziz
Latest entry:Wedding Photography Courses in Ramadan
visit here to know more http://blog.syahrinaziz.com/v2/2010/08/21st-22nd-wedding-photography-workshop-ii-basic-photography-classes/ View this Fotopage entry
Khairul Anuar Abdul Hamid
Latest entry:Tag Tosha - Masjid Al-Bukhari
View this Fotopage entry
Anjung Memori
Latest entry:Nazeri and Shikin
Copyright © 2006 - 2008 Anjung Memori. All Rights Reserved. Event Nazeri and Shikin Outdoor Session Venue Ampang Date 17th August 2008 Photog Razif@Johanlennon WEDDING,EVENT,COMMERCIAL & POTRAITURE PHOTOGRAPHY CALL US for quotation enquiry / appointment: Our Team: Razif - 012-2958763 http://johanlennon.multiply.com/photos((Multiply))http://www.flickr.com/photos/johanlennon/((Flickr)) Alba - 012-6323651 http://www.flickr.com/photos/nine703/((Flickr)) Email anjungmemor... View this Fotopage entry
mizuary less formal photography
Latest entry:terima kasih
Hi semua rakyat Malaysia!!! Saya sudah berpindah ke blog baru!!! http://mizuary.com/blog(SILA KLIKKKK DI SINI!! ) Terima kasih kerana datang ke blog saya. Saya tidak akan update fotopages saya ini lagi. Saya sedang membina blog saya yang terbaru. Jangan risau saya akan umumkan tidak lama lagi blog terbaru saya. Jangan ke mana-mana, teruskan melayari portfolio saya di; http://www.flickr.com/photos/mizuary http://www.mizuary.com Jika anda ada sebarang pertanyaan jangan bimbang dan saya juga ti... View this Fotopage entry
pengumuman
mohdnazrisuboh photographer perlismalaysia
sila layari : www.mohdnazrisuboh.com View this Fotopage entry
candidsyndicate photography
Latest entry:::: OUR CLIENT ::: NURUL & BADRUL ::: RECEPTION :::
hunting line ::: 012 349 2254 email ::: candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: nash_candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: lady_ophelia19@yahoo.com Hunting Line 012 349 2254 "terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami mem... View this Fotopage entry
sabar ye mommy daddy tak lama je lagie...
foto klik
Latest entry:Dah lama rasanya..
Dah lama rasanya aku tak update blog dan FP..semua neh dek ke'bz'yan yg melampau sejak akhir2 neh..terkejar ke sana ke mari, baik hal personal dan keja..kepada geng yg dh lama tak contact,so sorry lately mmg bz habiss..seminggu dua lagi maybe dh mula free..geng lama keep in touch ;-) Buah semangat utk kembali update..latest pic Muhammad Elfy Qaleesh.. View this Fotopage entry
Ahmad Nazir Shoberi
Latest entry:majlis akad nikah Cif Inspektor sufian & Cif Inspektor Asrin
View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Ismail Mawi
Nazrul & Hazleena Kg. Jelempok, 02600 Arau, Perlis. ismailmawi hp:0195122373 http://damiafoto.fotopages.com editing-MNSimpresif View this Fotopage entry
arie gaban
Latest entry:PENGUMUMAN TERAKHIR !!!
aku berpindah ke http://ariegaban.com selepas chinese new year la... View this Fotopage entry
MOHAMAD FIKRI MOHAMAD ARIFF
Latest entry:Selamat tinggal fotopages
Salam semua..ini merupakan entry terakhir aku kat sini..memandangkan FP ni pun dah berbulan2 aku tak update..bz tu mmg bz tp aku dah beralih ke rumah baru..hehe.. so di persilakan kawan2 semua melawat rumah baru aku di http://fikrifiza.wordpress.com/ so kat rumah baru ni memberi aku lebih control..dan lebih control utk korang jugak..di persilakan.. ;-) View this Fotopage entry
blacks photography
Latest entry:Pondok Buruk Punk5Hitam
Ahamdulillah...setelah sekian lama saya menyepi...kini saya kembali semula... Buat semua pelanggan2,teman2 dan pengunjung fotopages ni,pondok buruk baru Punk5Hitam kini telah dibuka http://deblacksdesign.com/blog/ Dengan ini resmilah penutupan fotopages ini anda semua bolehlah berkunjung ke pondok buruk saya yg baru utk melihat hasil2 kerja dan karya2 saya...Terima kasih buat semua yg membantu saya utk kembali bernyawa setelah mati buat seketika... Punk5Hitam View this Fotopage entry
Khairul & Ros Resepsi AUG 2007
Pesona Senifoto
Latest entry:BERAKHIR DI SINI !
http://who.is/whois-com/ip-address/fotopages.com/ Registry Whois Domain Name: fotopages.com Status: clientDeleteProhibited, clientTransferProhibited, clientUpdateProhibited Registrar: TUCOWS INC. Whois Server: whois.tucows.com Referral URL: http://domainhelp.opensrs.net Expiration Date: 2009-04-29 Creation Date: 2003-04-29 Last Update Date: 2008-03-16 Name Servers: ns1.pidgintech.com ns2.pidgintech.com Extended Info IP Address: 62.219.18.18 IP Location: Israel... View this Fotopage entry
UFO photography
Latest entry:Move to new blog.
I'm moving to... www.ufo.my View this Fotopage entry
ED Photography
Latest entry:PENGUMUMAN!!!!!!
Oleh kerana terjadinya penafian hak, liabiliti serta buruk sangka oleh suatu pihak saya terpaksa berpindah dari fotopages ini ke website saya sendiri.... kepada pengunjung sila layari:- http://www.mzaidi.com/( http://www.mzaidi.com) :::.ED PHOTOGRAPHY.:: 019-5112662 edphotographykedah@gmail.com ym: edphotography_kedah http://www.dapatcek.com/() Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmata... View this Fotopage entry
farasaila ghazali
Latest entry:Cik Seyla dah jadi bini org!!!
View this Fotopage entry
Ah Meng
Latest entry:::Kasih Ibu::
* http://www.youtube.com/watch?v=z3HCp_5XipM Kasih Ibu - Uji Rashid "Dari Kecil Sehingga Dewasa Ibu Jaga Dengan Penuh Mesra Jangan Ibu Merasai Sangsi Aku Tetap Sematkan Dihati Pada Ibu Tempat Kasih Sayang Jangan Ibu Merasai Bimbang Biar Apa Pun Akan Terjadi Aku Sanggup Untuk Menghadapi Ku Berjanji .. Ku Akan Berbakti Pesan Ibu Kan Ku Sanjung Tinggi Jiwa Raga Ku Serahkan Pada Ibu Tempat Kasih Sayang Dari Kecil Sehingga Dewasa Ibu Jaga Ku Penuh Belainya Segalanya Yang Ibu Hadapi Aku... View this Fotopage entry
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
khairuddin razak
Latest entry:Join Multiply
Your Friend khairuddin wants you to be his contact on Multiply. Check it out: http://multiply.com/si/jDUDRNdxAUT,ngRSH5rLyQ If you never want to be contacted by Multiply again, go to http://multiply.com/bl/jDUDRNdxAUT,ngRSH5rLyQ Report abuse: http://multiply.com/info/inquiry Privacy policy: http://multiply.com/info/privacy We haven't added your email address to any lists, nor will we share it with anyone at any time. Multiply Inc, 6001 Park of Commerce, Boca Raton, FL 33487, USA Copyright 2004-2009 Multiply... View this Fotopage entry
ibc
shamshahrin shamsudin
Latest entry:Myanmar candlelight vigil at KLCC
View this Fotopage entry
Ushar Foto
Latest entry:Saja Update....hehehehe...Rindu kat FOTOPAGES
visit my blog from time to time for latest update - www.myfotologi.com View this Fotopage entry
Original shot
asmady ahmad
Latest entry:Al-Fatihah ...
minggu lepas pada 6hb nov, Pak Mat Kepiah Tinggi (PMKT) telah pulang ke Rahmatullah. sy menerima berita pada mlm tersebut dari menantu arwah. sy mula mengenali arwah pada bulan jun thn lepas semasa mengambil gambar kenduri anak beliau. selalunya pengantin2 yg sy shoot yg akan terus menjadi kawan tp itu lah kali pertama bapa pengantin yg kekal berkawan dgn sy. mmg byk yg sy pelajari dari arwah. bukan sj ttg kamera tp juga ttg kehidupan. semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh beliau. antara gambar te... View this Fotopage entry
Nurneekman Sulaiman
Latest entry:Congratulation to Bro Asmady....
Tahniah kerana hajat nak bukak studio telahpun berjaya..... LOL Semoga semakin maju dan terus maju..... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Isteri ku yang tersayang....
Md Najib Basiron
Latest entry:Zuleika & Juhan : Reception - Dewan Tunku Putra : 27 Feb 2010
MD NAJIB BASIRON http://mnajibu.fotopages.com mnajibu@hotmail.com View this Fotopage entry
Retired Photographer
Latest entry:rodzihad.com - rodzihad PHOTOGRAPHY
SAYA TELAH BERPINDAH KE http://www.rodzihad.com [b] View this Fotopage entry
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
HISHAM M NOOR
Latest entry:Light Trail-Seberang Jaya,Penang
Light Trail di Seberang Jaya 12 Jul 2008 bersama-sama dengan Edan,Wapie,Saupix dan tukang tunjuk ajar Mr.Ayarq Oren. Gambar Pertama-Percubaan HDR dgn menggunakan Photomatix. Gambar Kedua-Percubaan yang Light Trail kurang menjadi. View this Fotopage entry
Mohamad Zaki
Latest entry:mozakim.FOTOPAGES.com IS HISTORY
Salam para pengunjung sekalian.... Dengan ini secara rasminya saya ingin memaklumkan bahawa selepas daripada mesej ini, tiada lagi update untuk mozakim.fotopages.com. Maka bermula dari saat ini mozakim.fotopages.com hanya akan jadi muzium archive sebagai respon protes kepada zionis yang kejam saban hari membunuh rakyat Palestin yang tidak berdosa. Gambar-gambar terkini dari saya boleh dilayari di blog www.mozakim.com ataupun di galeri gambar saya di www.flickr.com/photos/mozakim/ Terima kasih diuc... View this Fotopage entry
apex kayu
Latest entry:eja n shah
shoot utk Arie Gaban.. View this Fotopage entry
explore
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
Private Palpatine
Latest entry:Lesson 17: Adding Automation Using Actions - Part 3: Loads
This is a continuation of the previous tutorial on saving and sharing actions. After all, what good is saving a new action without knowing how to load it? Also, if you're working with actions a lot, it's likely you'll be downloading them from websites such as the Adobe Studio Exchange (http://share.studio.adobe.com). You'll need to know how to get those actions into Photoshop so that you can use them. Step 1: Before you load an action, make sure you have an action to load. This could be an action tha... View this Fotopage entry
Day & Night
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
Admin Fotopages Malaysia
Latest entry:5th Malaysian Fotopages Gathering
http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?t=3704() Klik imej di atas untuk terus ke laman web rasmi Fotopages Malaysia Digital Comunity Terima kasih Admin FMDC Kuala Lumpur View this Fotopage entry
map
jangguttouch wedding
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
ewahh...dah mula berangan
Hisham Ismail
Latest entry:MY NEW HOME
Bukannya menghilang tetapi ke rumah baru...baru ada papan selapis dua... sila2lah. http://scorpionclick.com/ salam View this Fotopage entry
rizal ismail
Latest entry:@flickr
Skrg Ni Tak update dah Kat sini.... Hanya di... http://www.flickr.com/pipoujid View this Fotopage entry
Photo Photo
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016