zamtech PHoToGRaPHY

By: mohd zamri harun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  >  >>]    [Archive]
Thursday, 29-Nov-2007 09:41 Email | Share | | Bookmark
pemain gitar jalanan

bakal penghibur negara
saudara mie,krie & zaidi
gambar ni diambil semasa aktiviti memancing udang
aku siap kena marah lagi dengan depa
aku tak penah mancing,saja try
aku baling rod x dengar pun bunyi batu ladong jatuh
bila diteliti betoi2 dah sangkut kat atas pokok

sorry la geng
aku memang tak reti mancing
apa pun terima kasih kepada mie,zaidi & krie sbb hiburkan aku ngan lagu yang
dimainkan





Friday, 23-Nov-2007 03:47 Email | Share | | Bookmark

gambar ni aku amik lens 70-300mm tamron
try lens baru
cadang nak beli canon
aku dah tipon tuan kedai tu
dia kata ada canon 70-300mm usm
last2 masa aku p kedai dia kata baru abis
oleh sebab kecewa dah
aku amik la tamron 70-300mm
apa pun aku guna dulu la
nnt cari lain
aku x edit apa pun
bagi la komen biar padan dengan muka aku


gambar anak aku nak merempit lepas ujan

gambar burung dok cari makan


Wednesday, 14-Nov-2007 12:57 Email | Share | | Bookmark

tak sangka aku dapat jumpa 2 orang otai photographer
saudara asmady dan saudara fauzibaie semasa kenduri neekman
best oooo tgk cara abg asmady dan abg fauzi shot pic
cooooooooooool n sempooiiiiiiiiiiii






Wednesday, 24-Oct-2007 13:41 Email | Share | | Bookmark

gambar ni saja aku upload
x dak apa nak buat
saja try main colour



gambar ni semasa majlis khatam quran
bulan ramadhan


Monday, 22-Oct-2007 04:08 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan

SELAMAT PENGANTIN BARU
AHMAD MUDZAFAR & ROHANA





[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net