zamtech PHoToGRaPHY

By: mohd zamri harun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Monday, 3-Mar-2008 02:50 Email | Share | | Bookmark
coming soon zaidi & lilly



Tuesday, 26-Feb-2008 05:02 Email | Share | | Bookmark
urutan tradisional

dah lama badan lenguh2
kebetulan lepas main bola ada la member bagitau
brader Mail boleh urut.
buleh tahan jugak dia punya tangan.
letih jugak dok tahan sakit
dia punya stail urut 3 hari turut2.siap ada pengeras lagi tp bagi duit ja
ikut suka ikhlas nak bagi.
lepas urut rasa ringan ja badan.
dalam masa urut tu sempat aku shoot 2,3 pic.
tengok la muka dok tahan sakit hehe



Saturday, 23-Feb-2008 06:20 Email | Share | | Bookmark
majlis makan malam student

dah hampir sebulan aku x upload
sibuk mengalahkan Y.B nak bertanding
gambar ni diambil semasa majlis makan malam student mrsm transkrian
majlis berlangsung di anisani village restaurant
HA!!!!!!
tunggu apa lagi balun la sate tu kih kih kih






Sunday, 3-Feb-2008 05:21 Email | Share | | Bookmark
muhammad afiq danial

pada 1 dis 07 lahirlah seorang 'baby boy' yang diberi nama muhammad afiq danial
2 hari lepas melihat dunia fana ini
Danial kena demam kuning
hari2 kena amik darah
kesian aku tgk
pada hari ke 5 danial dimasukkan ke wad kerana kuningnya semakin tinggi
dok dalam balang la jawabnya
habis kulit danial kering dek cahaya biru lampu
Alhamdullah 3 hari lepas tu dia dah ok
ni la dia wajah anak ke2 aku selepas 2 bulan




Wednesday, 23-Jan-2008 09:10 Email | Share | | Bookmark

gambaq ni aku amik masa aku bosan
tak dak apa nak buat
pegang kemera jalan2 cari mangsa
nampak la pulak depa dok mengai
hehhe....apa lagi
amik lens tamron aku 70-300....
nah hasilnya kena improvekan lagi
komen jangan tak komen
baru aku tau kat mana kelemahan yang aku kena upgradekan







[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net