zamtech PHoToGRaPHY

By: mohd zamri harun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Sunday, 6-Apr-2008 07:35 Email | Share | | Bookmark
nazman & nisa

official photographer untuk pasangan ni bro asmady ahmad
majlis berlangsung di rumah pengantin perempuan di parit buntar
aku ni saja ikut
bukan apa hanya nak blajo ngan otai bro asmady
bro asmady ni best tak kedekut ilmu
terima kasih bagi tunjuk ajar








OP asmady ahmad http://asmadyahmad.fotopages.com/
http://www.studioaston.com/


Tuesday, 1-Apr-2008 07:03 Email | Share | | Bookmark
outting taman rimba

1st thanks to bro asmady coz ajak aku outting kat taman rimba
dan ajaq teknik2 outdoor n cls
thanks a lot
tak lupa jugak bro rodzi yang sempoi dengan senjata yang macam2 ada
lepas menembak kat taman rimba kami pi tembak bola pulak .
trimas jugak kepada model yang dibawa khas oleh bro rodzi "su"
ni aku upload la sikit apa yang aku shoot bersama bro asmady dan bro rodzi
harap enjoy dan komen la apa yang patut
maklum la budak baru belajaq









Saturday, 22-Mar-2008 04:27 Email | Share | | Bookmark
WEDDING /// AZUWAN & FARASAILA













antara gambar di majlis perkahwinan
AZUWAN FARASAILA

photog partner : needmaxhttp://needmax.fotopages.com


Monday, 10-Mar-2008 04:34 Email | Share | | Bookmark
pilihanraya ke 12

tanggal 8 mac 2008
sepertimana yang kita ketahui
sebagai rakyat malaysia adalah menjadi kewajipan bagi kita untuk keluar mengundi
dan semasa ari tu jugak la
aku keluarkan 'weapon' 350d aku dengan laras 70-300mm
menembak suasana keghairahan hari mengundi
walaupun hujan turun lebat tapi tidak mematahkan semangat pengundi2
syabas rakyat malaysia
sama2 kita jaga keharmonian negara kita
MALAYSIA BOLEH


Tuesday, 4-Mar-2008 02:35 Email | Share | | Bookmark
PERKAHWINAN : ZAIDI & LILLY

Majlis ni berlangsung di Selama Perak
terima kasih kepada kedua mempelai atas kerjasama melayan kerenah aku
terima kasih juga kepada Yudin sebab "Eskot" aku sampai abis job
harap enjoy......











[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net