zamtech PHoToGRaPHY

By: mohd zamri harun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Friday, 6-Jun-2008 03:16 Email | Share | | Bookmark
fadhli & nurul syahmi

shoot untuk abg asmady
terima kasih abg asmady coz bagi peluang shoot wed ni
terima kasih jugak kepada pasangan pengantin fadhli & nurul syahmi
di atas kerjasama yang diberikan
SELAMAT PENGANTIN BARU









Tuesday, 20-May-2008 02:04 Email | Share | | Bookmark
SENTUHAN BUTIK KIRANA

6 mei 2008
aku join neekman(op),bro asmady,bro zul chedin, saiful, nurul, khairul & che mad shoot kat butik kirana
aku baru nak up
enjoyzzzz n komen la apa yang patut










Monday, 12-May-2008 04:02 Email | Share | | Bookmark
BENGKEL FOTOGRAFI DI LANGKAWI

pada 25 & 26 april satu bengkel fotografi telah diadakan di langkawi yang dianjurkan oleh kerjasama bro asmady dan bro anuardee
banyak yang kami pelajari semasa di bengkel tersebut
TERIMA KASIH semua
Sebenarnya sahabat2 yang lain dah up diorang punya hasil shoot kat sana
aku ja yang lambat coz x leh nak open raw hehehhe
ni baru ja buleh
komen la kawan2 hasil simple editing aku ni
komen jangan tak komen








Thursday, 17-Apr-2008 02:20 Email | Share | | Bookmark

Acara persaingan persediaan untuk sukan tahunan MRSM Transkrian 08
Ni antara gambar yang sempat aku shoot
harap enjoyyyzzzz........










Tuesday, 15-Apr-2008 07:06 Email | Share | | Bookmark
Hakimi vs Danial



[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net