zamtech PHoToGRaPHY

By: mohd zamri harun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Thursday, 18-Sep-2008 02:53 Email | Share | | Bookmark

tq kepada bro asmady
sanggup luangkan masa dan tak jemu berkongsi ilmu dengan kami
dan berbuka bersama-sama
jasamu dikenang
haaaaa......
ni la antara gambar yang sempat di ambil
jom layan n komen la apa yang patut

model terjun : BLaCK
studio bro asmady: studioaston (shahab perdana,alor setar)
http://www.studioaston.com





Monday, 15-Sep-2008 03:38 Email | Share | | Bookmark
wed : zack & jija

Majlis perkahwinan di antara pasangan zaini & halijah
atau lebih dikenali dengan panggilan ZACK & JIJA
memang meriah
terima kasih kepada kedua mempelai
bagi kepercayaan kepada saya untuk mengabadikan memori indah mereka bersama
SELAMAT PENGANTIN BARU
















Wednesday, 27-Aug-2008 02:50 Email | Share | | Bookmark
wedding : SHAHRAIN & LILIANA

1st thanks to bro asmady
bagi kepercayaan & peluang untuk shoot majlis ni
thanks jugak kepada pasangan pengantin yang tetap ceria walaupun hujan lebat
diantara gambar yang aku shoot & simple editing
untuk melihat sentuhan editing bro asmady(STUDIOASTON) lawat lah blog beliau
http://studioaston.com/hiredshooters
enjoy it....








Monday, 30-Jun-2008 00:35 Email | Share | | Bookmark
mohd syukri & sahirah

terima kasih kepada kedua pengantin kerana menjemput saya
untuk mengabadikan memori indah dihari yang penuh makna
terima kasih juga atas kerjasama yang diberikan
semoga bahagia selamanya amin......













Saturday, 14-Jun-2008 03:37 Email | Share | | Bookmark
FIRDAUS & RAZIFAH

majlis ni berlangsung di Alor setar
pengantin cukup sporting dan sempoi
lepas majlis buat outdoor sikit kat Masjid Al Bukhari Alor Setar
enjoyyyzzzzz ...












[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net